Facebook

Nieuwste berichten

Bbc Helios Zottegem ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

Beste Heliossers,

Onderstaande richtlijnen hebben we als club van stad Zottegem ontvangen. Wij rekenen er mee op dat iedereen zijn verantwoordelijkheid hierin bewust is.

Als club zullen wij alvast ook deze richtlijnen volgen.

Stay safe 🙂

Beste clubbestuur,

Het college van burgemeester en schepenen heeft gisteren beslist dat het omnisportveld in de Hemelrijckstraat en het sportpleintje in Grotenberge gesloten blijven.

Het is dus nog steeds verboden om op deze terreinen recreatief of in clubverband trainingen te organiseren of ze te gebruiken.

We willen niet dat er sancties volgen tegen spelers/trainers van onze clubs.

Nog even volhouden is de boodschap!
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Helios Ford Zottegem wordt Helios SanoRice Zottegem

Rudi De Praetere van SanoRice en Lode Van De Keere van basketclub Helios Zottegem zijn heel fier een nieuwe naamsponsor aan te kondigen voor de komende drie jaar. SanoRice volgt Ford Geert Van Den Bossche op als naamsponsor van de enige basketclub van Zottegem. SanoRice, gespecialiseerd in rijstwafels en andere gepofte granen is wereldmarktleider en grootste private werkgever van Zottegem. Beide partijen zijn sterke groeiers. De basketclub telt inmiddels 21 ploegen waarvan 17 jeugdploegen en SanoRice nam vorig jaar een nieuwe productieunit in gebruik waardoor het personeelsbestand gevoelig steeg. Voor Helios dat zweert bij een zeer sterke en uitgebreide jeugdwerking, is het extra aangenaam om met een lokaal bedrijf in zee te kunnen gaan.
SanoRice was vorig jaar al één van de hoofdsponsors geworden en zet nu een volgende stap in de samenwerking met Helios.
Het is belangrijk te vermelden dat zowel Ford Zottegem als Kwadro Zottegem, de vroegere naamsponsors actief blijven bij de club als hoofdsponsors.
Het mag duidelijk zijn dat in deze speciale tijden, deze overeenkomst een geweldige opsteker betekent voor iedereen die Helios een warm hart toedraagt.
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook